Bemutatkozás

A Szombathelyi Energia Sportegyesület - a tradíciókkal rendelkező Szombathelyi „ÉDÁSZ Sportegyesület” utódjaként - 2009. október 1-jén alakult meg.

Az újjáéledő sportegyesület fő támogatója az E-On Észak-Dunántúli Áramhálózati Zrt. illetve a pártoló tagok, azok a jogi vagy természetes személyek, akik késztetést éreznek az Egyesület tevékenységének rendszeres és folyamatos támogatására.

A Szombathelyi Energia Sportegyesület célja, hogy tagjai számára a rendszeres testedzés és sportolás lehetőségét biztosítsa, versenyeket szervezzen, a társadalmi öntevékenység és közösségi élet kibontakoztatása, sportolási, testedzési lehetőségek megteremtése, sportkapcsolatok létesítése és fejlesztése révén.

Az egyesületbe felvételüket kérhetik rendes tagként azok a személyek, akik az Egyesület célkitűzéseit elfogadják és érte tenni készek. A jelölt a megfelelően kitöltött és aláírt belépési nyilatkozat benyújtásával kérelmezheti felvételét. A belépési nyilatkozatot az Egyesület elnökéhez kell benyújtani.

A jövőképben egy olyan egyesület képe körvonalazódik, amely több sportágban biztosítja tagjai számára a sportolás lehetőségét, biztosítva ez által annak örömét.

Folyamatosan szélesíti a sportolási formákat, az ötletek és a rendelkezésre álló erőforrások függvényében. A SzESE2009 fontosnak tartja, hogy a több szálon összefonódó tevékenységet végző villamosenergia-ipari és máshonnan érkező tagok emberi, baráti kapcsolatai kiépüljenek, erősödjenek, miközben nemes versengés során hódolnak kedvenc időtöltésüknek, ápolják egészségüket és jó példát mutatnak a következő generációnak.

Elérhetőségek

Szombathelyi Energia Sportegyesület

9700 Szombathely,
Puskás Tivadar u. 5.
Mobil:
30/337-7831
E-mail:
info@szese2009.hu
Szombathelyi Energia Sportegyesület - Magyar