Egyesületi taggyűlés, meghívó 2021. június 5.szombat

2021. május 08., 17:15

A jelenlegi helyzet már lehetőséget ad arra, hogy az éves közgyűlésüket, illetve az időszakos vezetőségi választásunkat meg tudjuk tartani. Miáltal teljeskörű információm még arról nincsen, hogy ki rendelkezik védettségi igazolvánnyal, a biztonság érdekében az idei évben egy szabadtéri közgyűlést szervezünk, de talán szerencsés is, hiszen a már mindenki által jól ismert, közkedvelt Csodaszarvas Tájpark lesz a helyszín, ahova egyesületünk a távolság legküzdése miatt autóbuszt indít. A közgyűlés fontossága miatt szeretném ha minél többen el tudnátok jönni, hogy határozatképesek legyünk, megfeleljünk a működési szabályzatunknak.

A rendezvény szervezése és a busz véges kapacitása miatt szeretnék tőletek egy visszajelzést kapni, hogy hány fővel érkeztek, illetve hogy egyénileg vagy autóbusszal jönnétek a helyszínre. Ezt tegyétek meg legyetek kedvesek legkésőbb április 30-ig.

Az autóbusz Szombathelyről 09.00 -kor indulna, a találkozási, felszállási lehetőségeket majd a jelentkezések függvényében küldöm. A jó időben bízva a busz várhatóan legkésőbb 18.00- kor indulna vissza Szombathelyre.

 

Időpont: 2021. június 5. szombat

Helyszín: Csodaszarvas Tájpark – Rábahídvég https://www.csodaszarvastajpark.hu/

Taggyűlés kezdése 10 óra

Napirendi pontok:

  1. Elnöki beszámoló az egyesület 2020. évi tevékenységéről
  2. Gazdasági beszámoló, új tagok, tiszteletbeli tagok regisztrációja
  3. 2021. Tagdíj összege, tagsági kártyák kiadása
  4. Az egyesület 2021. évre tervezett programjainak megbeszélése, ötletek meghallgatása, költségvetés
  5. Egyebek

 

Közgyűlés akkor válik határozatképessé, ha a szavazásra javasoltaknak 50% + 1 fő jelen van.

Amennyiben a fenti időpontra kitűzött ülés nem lenne határozatképes, úgy az ülést változatlan helyszínnel és napirenddel 2021. június 5. -én 11.00 órára ismételten összehívom, amely a megjelentek számától függetlenül határozatképes.

Az egyesületi gyűlésen való megjelenésére feltétlen számítunk, ami az idén talán még fontosabb, hiszen Egyesületi tisztújítást is tartani kell!

A sikeres egyesületi gyűlés után egy közös ebéd lesz, illetve a Tájpark szolgáltatásait, programjait lehet igénybe venni védettségi igazolvány birtokában.

Aktuális friss híreinket a www.szese2009.hu weboldalon folyamatosan olvashatod!


« Vissza az előző oldalra!


Elérhetőségek

Szombathelyi Energia Sportegyesület

9700 Szombathely,
Puskás Tivadar u. 5.
Mobil:
30/337-7831
E-mail:
info@szese2009.hu
Szombathelyi Energia Sportegyesület - Magyar