VIP Party

2022. február 08., 16:00
2022.február 25.
Szombathely Haladás Sportkomplexum

Sziasztok!

Köszönöm a visszajelzést, jelentkezést, már csak az utolsó helyek kiadóak mind a buszon, valamint a helyszínen. A Zalaegerszegről induló busz Vasvár vagy Körmend felé is tud jönni, tehát még mindig van lehetőség jelentkezni, egyeztetni Szilvivel a mai napon legkésőbb holnap 09.00-ig.

Kérek mindenkit legyen pontos az érkezésnél, hogy a teszt gyorsan meg legyen és ne legyen csúszás a tervezett programban és mihamarabb indulhasson a stadion túra. Csatoltan a parkolási információ ami fontos, valamint a részletes program lejjebb olvasható.

Találkozási pont a VIP Lounge terem jobb oldali  bejárata előtt, itt lesz a beengedés.

 

KÖTELEZŐ LESZ a beléptetéskor mindenkinek egy a jelenleg legkényelmesebb Antigén gyorsteszt elvégzése (szájgaratból) A biztonsági szolgálat ezt fogja nézni, ezek után lesz a beléptetés a VIP Lounge területére valamint előzőleg a stadion túrára.

A használati útmutatót küldöm csatoltan, ezt legyetek kedvesek mindenkinek eljuttatni elolvasni, szükség esetén kinyomtatni a kollégáknak is.

Köszönöm és találkozunk pénteken …

 

(18+)

(1000,-Ft támogatói jegy, nyeremény szelvény)

(Check In Antigén kényelmes gyors teszt)

(Dress Code: Smart Casual ami a leglazább szabályozás, elméletileg zéró megkötéssel, mert feltételezi, hogy eszünk ágában sincs farmert és tornacipőt húzni!

Legyünk résen: a nők elegáns blúzzal, nadrággal, a férfiak szövetnadrággal, inggel, zakóval nem fürödhetnek be.)


« Vissza az előző oldalra!


Elérhetőségek

Szombathelyi Energia Sportegyesület

9700 Szombathely,
Puskás Tivadar u. 5.
Mobil:
30/337-7831
E-mail:
info@szese2009.hu
Szombathelyi Energia Sportegyesület - Magyar